ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INICIATIVA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Contra la corrupció i l'enfortiment de la integritat pública. Fins el 30 de setembre
INICIATIVA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

En el marc de l'estratègia de lluita contra la corrupció, el govern de Catalunya ha iniciat un procés participatiu per a recollir les propostes de la societat civil organitzada per a incorporar-les al pla d'actuació governamental.

El procés de participació consisteix en la participació en quatre tallers deliberatius en els àmbits de: foment de la integritat; funció i direcció públiques; gestió econòmica i influència dels grups d'interès i traçabilitat en la presa de decisions. Els tallers estan oberts a totes les persones i grups interessats en la promoció de conductes íntegres (responsables polítics, empleats públics, organitzacions de la societat civil, empreses adjudicatàries i la ciutadania en general) si bé es convidarà especialment les entitats que hagin mostrat més compromís.

Es poden proposar actuacions per escrit mitjançant el botó Per a deixar propostes abans dels tallers i, també, durant els tallers presencials. Totes les propostes seran debatudes amb l'objectiu d'enriquir-les i posteriorment es recolliran en l'informe de resultats.

Un cop aprovada l'Estratègia, es lliurarà un document explicatiu i motivat de l'ús de les aportacions en la seva elaboració a totes les persones i organitzacions que hagin participat en l'elaboració de l'Estratègia, per tal d'assegurar el retiment de comptes.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web