ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: EL DISSENY EN LA INVESTIGACIÓ QUALITATIVA (BONIFICABLE)

Es prorroga el període d'inscripció fins el 15 de novembre
CURS: EL DISSENY EN LA INVESTIGACIÓ QUALITATIVA (BONIFICABLE)

Tot i constituir una tasca fonamental en qualsevol projecte de recerca, el disseny i preparació del treball de camp en una investigació de tipus qualitatiu sovint sol ser tractat com un element secundari o fins i tot negligible.

La representativitat de les unitats d’informació escollides, la grandària de la mostra de les unitats  (per exemple, el nombre mínim d’entrevistes o de grups de discussió a realitzar) o les característiques d’aquestes unitats solen ser elements sobre els que es reflexiona poc i existeix poca literatura.

El curs pretén abordar totes aquestes qüestions.  En primer lloc es tractaran, de forma genèrica, les decisions i planificació del treball de camp en una recerca qualitativa. I, a continuació, el curs se centrarà en l’elaboració de mostres qualitatives, explicant les seves diferents lògiques i com es poden combinar entre elles.

El curs està destinant a totes aquelles persones interessades per la recerca qualitativa i que s’hagin d’afrontar a la presa de decisions relatives al disseny de la recerca en general i a la selecció d’unitats en particular. Serà d’utilitat tant per a aquelles persones amb poca experiència investigadora com per a aquelles que vulguin reflexionar o actualitzar la feina de disseny realitzat en investigacions ja acabades.

DATES

El curs s’impartirà el 18 i el 20 de novembre de 16 a 20h de la tarda, de manera presencial,  a la seu del Colpis (c. Roger de Llúria, 155 entl 1 de Barcelona).

El preu per als col·legiats i col·legiades és de 65 euros (els qui estiguin en situació d'atur tindran un descompte d'un 20%). El preu per a no col·legiats és de 95 euros (les persones en situació d'atur tindran un descompte d'un 10%). 

 

El període d'inscripcions es prorroga fins el 15 de novembre de 2019.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web