ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA 'FUTURO SINGULAR. CIÈNCIA, TECNOLOGIA I HUMANISME 2019'

El 24 d'octubre, a l'Auditori Telefónica de Madrid
JORNADA 'FUTURO SINGULAR. CIÈNCIA, TECNOLOGIA I HUMANISME 2019'

L’associació ATAM, juntament amb  Vive Libre i COCEMFE, organitzen la jornada Futuro Singular 2019  on es reflexionarà sobre els reptes que les innovacions tecnològiques i científiques  del món digital estan generant en els àmbits de la salut i el benestar, tot cercant respostes per afrontar de manera més eficaç la discapacitat, la dependència i la cronicitat. L’edició d’enguany se celebrarà a Madrid el pròxim 24 d’octubre a l’Auditori Telefonica.
 
De manera més especifica es posarà el focus en els camps de la neurociència i les tecnologies de la Intel·ligència artificial. Es comptarà amb ponències de persones expertes en els camps esmentats i també en  biologia, biomedicina i Big Data, així com representants d’entitats socials que aposten per una major inversió en ciència i tecnologia al servei del desenvolupament humà. Tot això, amb un ferm compromís amb els valors de l’humanisme i la valoració de cada persona per si mateixa, d’allò que ens fan singulars i únics, i el que distingeix les organitzacions que tenen com a raó de ser la plenitud de drets de tots els éssers humans, sense discriminacions o exclusions de cap mena.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web