ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ANUARI CIDOB DE LA IMMIGRACIÓ: «IMMIGRACIÓ, ELECCIONS I COMPORTAMENT POLÍTIC»

Ja disponible online!
ANUARI CIDOB DE LA IMMIGRACIÓ: «IMMIGRACIÓ, ELECCIONS I COMPORTAMENT POLÍTIC»

La present edició de l’Anuari CIDOB de la Immigració passa revista al panorama de la immigració i l’asil en un context electoral, com ha estat l’any 2019, centrant-se sobretot en l’estat espanyol, però també en Europa i, en menor mesura, en Estats Units. L’anàlisi posa el focus en l’auge i la consolidació de les opcions d’extrema dreta i dreta radical populista en tots aquests espais –Espanya ha deixat de ser una excepció en aquest terreny- així com en els efectes i els elevats costos, en termes humans i de restricció de drets, que aquesta tendència comporta per a persones immigrades, demandants d’asil i refugiats/des.

L’Anuari també explora assumptes tan rellevants com la situació dels menors estrangers no acompanyats, les dones migrants i refugiades a la Frontera Sud i les víctimes de trata a Espanya. Com a novetat, a l'annex s’estrena una nova secció amb ressenyes de llibres sobre immigració i asil.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web