ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

A la Secretaria de Joventut, el 29 d'octubre El darrer número de la revista Àmbits de Política i Societat va incloure un monogràfic sobre l'"Enquesta a la joventut de Catalunya 2007. Una anàlisi de les transicions educatives, laborals, domiciliars i familiars", elaborada per la Secretaria de Joventut del departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
PRESENTACIÓ DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Ara, el Col·legi i la Secretaria de Joventut presentaran aquest número que porta per títol Trajectòries juvenils i mobilitat social, amb l'assistència de la degana del Col·legi, Sra. Anna Parés, la directora de l'Observatori Català de la Joventut, Sra. Montse Perals i dos dels autors del monogràfic.

 

La presentació tindrà lloc el dijous 29 d'octubre, a les 18.30h, a la sala d'actes de la Secretaria de Joventut (c/ Calàbria, 147. Barcelona).

 

Les persones interessades en assistir han de confirmar la seva presència escrivint a comunicacio@colpis.cat o bé a ocj.dasc@gencat.cat

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web