ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

POSTGRAU DE GOVERN I GESTIÓ PÚBLICA A LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ: e-govern

Descompte per col·legiats L'IDEC-Universitat Pompeu Fabra i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitzen i presenta el Postgrau de Govern i Gestió Pública a la Societat de la Informació: e-govern.
POSTGRAU DE GOVERN I GESTIÓ PÚBLICA A LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ: e-govern

L’objectiu del postgrau és formar gestors públics en les diverses dimensions de l’e-govern: des de la millora del funcionament de les organitzacions públiques en els diferents àmbits de la gestió a la millora de la comunicació amb els ciutadans, incorporant també les dimensions externes de promoció econòmica i social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació. 

 

En la present edició del postgrau, que s’iniciarà el proper 28 de gener, els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es beneficiaran d’un descompte del 10% sobre el preu de la matrícula. 

 

Properament tindran lloc dues sessions informatives: 

 

· Dijous 3 de desembre a les 20.00 hores. A la seu de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (Girona, 20, Barcelona). Confirma la teva assistència 

 

· Dijous 10 de desembre a les 19.30 hores. A la seu de l’IDEC, (Balmes 132-134, Barcelona). Confirma la teva assistència.

 

Per ampliar informació podeu contactar amb el Departament d'Informació i Admissions de l’IDEC, escrivint un email a info@idec.upf.edu, o bé trucant al telèfon 93 542 18 50.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web