ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PUBLICATS DOS NOUS FULLS D'ACCIÓ SOCIAL

Del Tercer Sector i de Famílies La Col·lecció Fulls d'Acció Social acaba de publicar el Full d'Acció Social del Tercer Sector i el Full d'Acció Social de Famílies.
PUBLICATS DOS NOUS FULLS D'ACCIÓ SOCIAL

La col·lecció Fulls d’Acció Social és una publicació electrònica periòdica que recull i sintetitza documents publicats pel Departament, altres administracions, el món acadèmic, centres de recerca, fundacions i think tanks, que exposen conclusions d’interès pels actors del Sistema Català de Serveis Socials.

La col·lecció pretén ser un potent instrument de transferència de coneixement entre els actors del Sistema Català de Serveis Socials, tot facilitant l’accés dels i les professionals a informació rellevant sobre l’estat actual i futur dels serveis socials per a una millor presa de decisions.
 
El projecte Fulls d’Acció Social ha estat impulsat des de la Secretaria General del Departament d’Acció Social i Ciutadania, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web