ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI: 'LES PETITES NACIONS EN UN CONTEXT DE CRISI. BUSCANT LA SORTIDA'. UOC, amb el suport del Col·legi

La UOC, mitjançant l'Àrea d'Estudis Nacionals i Identitaris (AENI), els estudis d'Arts i Humanitats i d'Economia i Empresa, i l'Institut Internacional de Postgrau, organitza, conjuntament amb la Fundació CatDem, el seminari internacional 'Les petites nacions en un context de crisi. Buscant la sortida'. El Col·legi dóna el seu suport. La inscripció per als col·legiats a aquesta activitat és gratuïta.
SEMINARI: 'LES PETITES NACIONS EN UN CONTEXT DE CRISI. BUSCANT LA SORTIDA'. UOC, amb el suport del Col·legi

El seminari pretén analitzar els factors que han provocat la crisi en diverses petites nacions i quina és la sortida que han triat. El seminari va dirigit a experts i investigadors, però també a empresaris, estudiants i al públic en general. El seminari se centra en els casos de Finlàndia, Grècia, els Països Bàltics, Irlanda i Catalunya.

Alguns dels ponents són Enrico Spolaore (coautor del llibre La mida de les nacions; catedràtic d'Economia a la Universitat de Tufts), Amadeu Altafaj (portaveu d'Afers Econòmics i Monetaris de la Comissió Europea), Dick Roche (ex ministre per a Afers Europeus, Irlanda), Antoni Castells (catedràtic d'Economia a la UB i exconseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya), Jaume Ventura (Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) i Barcelona GSE), Muriel Casals (professora del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la UAB i presidenta d'Òmnium Cultural) i Carles Sumarroca (president de FemCAT), entre altres.

Gràcies a la col·laboració entre el Col·legi i la UOC, la inscripció dels col·legiats a aquesta activitat és gratuïta.


DATES: 25, 26 i 27 de maig de 2011
LLOC: Edifici MediaTIC, Barcelona (excepte la sessió del 26 de maig a la tarda que es durà a terme al Cercle d’Economia)

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web