ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUTS A LA INNOVACIÓ I A L'ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

ACC1Ó Fa uns dies ACC1Ó va obrir algunes de les línies d'ajut enfocades a impulsar i donar suport a la Innovació i l'Estratègia empresarial. En els propers dies es publicaran al DOGC els ajuts a la Internacionalització.
AJUTS A LA INNOVACIÓ I A L'ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

Pel que fa a Innovació, els ajuts que ja es poden sol·licitar són els Innoempresa, en les tres variants que presenta: Desenvolupament individual i Codesenvolupament (per a nous productes diferencials) i Sistematització (per a la gestió dels processos d'innovació de manera sistemàtica). Associat a aquest ajut i per optimitzar la gestió de la innovació a la vostra empresa, podeu sol·licitar el Servei Innova, que podeu consultar a l'apartat 'Serveis' d'aquest butlletí.

Quant a Estratègia empresarial, s'ha obert la primera convocatòria de 2011 del Programa 360º Competitivitat, per al desenvolupament de plans estratègics i la implantació de millores en la gestió empresarial. Si voleu millorar el vostre model de negoci, podeu participar a les sessions 360º Model de Negoci que, liderades per experts, fomenten la reflexió i el diàleg estratègic entre empresaris, directius i gerents, i faciliten eines i metodologies concretes.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web