ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CURS D’ESPECIALITZACIÓ: COM FER UNA ENQUESTA I ANALITZAR ELS RESULTATS. Fundació UdG. 10% de descompte pels col·legiats

La Fundació Universitat de Girona organitza el Curs d’Especialització en com fer una enquesta i analitzar els resultats. Metodologia d’investigació per enquesta i anàlisi de dades. Tots els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya tindran un descompte del 10% sobre el preu de la matrícula.
CURS D’ESPECIALITZACIÓ: COM FER UNA ENQUESTA I ANALITZAR ELS RESULTATS. Fundació UdG. 10% de descompte pels col·legiats

L'objectiu del curs és aprofundir en el coneixement de la metodologia d’enquesta en el procés global de recerca; en les característiques de disseny concretes de cada fase; en l’anàlisi dels resultats; en com aconseguir una base de coneixement; en el treball pràctic mitjançant exemples concrets i, finalment, en capacitar en l’anàlisi de dades.


El curs s’adreça a tècnics de l’empresa i l’Administració de qualsevol àrea de treball on sigui susceptible l’aplicació de la metodologia d’enquesta (màrqueting, recursos humans, cultura, formació, departaments de comunicació...); càrrecs de gestió que acostumin a encarregar investigacions per enquesta i/o a tractar amb resultats d’investigacions per enquesta; professionals que es dediquin a la investigació de mercats; investigadors/es socials i a professionals d’altres metodologies interessats en aprofundir en aquesta metodologia.

 

El curs tindrà lloc del 20 de gener al 30 de març de 2012, divendres de 16 a 20 hores, a la Universitat de Girona (a concretar). El preu de la matrícula és de 395 euros. Les persones inscrites al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya gaudiran d'un 10% de descompte.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web