ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NEIX 'SIAPJove' UN SISTEMA D'INDICADORS PER AVALUAR LES POLÍTIQUES MUNICIPALS DE JOVENTUT

SIAPJove és el resultat d'un treball de recerca realitzat durant els anys 2010 i 2011 en el marc de l'Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona i en el qual l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut hi va col·laborar.
NEIX 'SIAPJove' UN SISTEMA D'INDICADORS PER AVALUAR LES POLÍTIQUES MUNICIPALS DE JOVENTUT

El SIAPJove és un sistema d’indicadors que vol contribuir a l’anàlisi i l’autoavaluació de les polítiques municipals de joventut. Vol també esdevenir una eina pràctica per detectar mancances i definir línies d’acció a les persones amb càrrecs polítics i als tècnics municipals en l’àmbit de la joventut. 

 

El Sistema d'Indicadors per Avaluar les Polítiques Municipals de Joventut SIAPJove disposa d'una pàgina web http://siapjove.udg.edu. En aquest portal podreu conèixer amb detall tota la proposta de sistema d'indicadors i, si us registreu, podeu accedir a les fitxes d'entrada de dades i utilitzar el programa per generar informes d'avaluació de cada un dels 12 àmbits que proposa el sistema.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web