ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Convocatòria extraordinària: realització d'un estudi sobre la millora de la qualitat de vida de la gent gran

La Fundació Edad&Vida, que té com a objectiu general promoure la cerca de solucions viables i eficaces per a la millora i innovació en la qualitat de vida de les persones grans, realitza una convocatòria extraordinària per a la realització d'un estudi destinada a aquelles universitats, institucions d'investigació i formació, organitzacions socials i altres agents referents que promoguin la cerca de solucions per a la millora de la qualitat de vida de les persones grans.
Convocatòria extraordinària: realització d'un estudi sobre la millora de la qualitat de vida de la gent gran

El tema d'aquesta convocatòria és 'Efectivitat i eficiència en la utilització i gestió de productes farmacèutics i sanitaris en els centres residencials'.

Les residències són un dels recursos sociosanitaris dirigits a les persones grans que, a causa de l'augment progressiu de l'envelliment i a l'alta incidència de malalties cròniques, s'estan transformant en centres amb una elevada càrrega d'atenció sanitària. Les tensions existents en el sistema sociosanitari derivades del creixement exponencial de la despesa pública en aquest àmbit i del propi envelliment de la població generen dubtes sobre la sostenibilitat del sistema.

És per això que amb aquesta convocatòria des d'Edad&Vida proposen reflexionar sobre l'atenció sociosanitària en l'àmbit residencial, amb l'objectiu d'avançar en models de gestió més eficaces i eficients i que al mateix temps garanteixin serveis d'atenció de qualitat, permetin garantir la sostenibilitat del sistema i millorar la qualitat de vida de les persones grans.

El jurat valorarà, entre altres coses, que els projectes presentats siguin innovadors i de nova creació.

La data límit per a la presentació de propostes és el dia 30 d'abril de 2012. La dotació econòmica de 30.000 euros, els quals hauran de destinar-se íntegrament al desenvolupament de la iniciativa seleccionada.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web