ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI OBERT "CONTROL SOCIAL I CÀSTIG: NOUS PARADIGMES EN UN MÓN EN CRISI"

Grup Interuniversitari COPOLIS El Grup Interuniversitari COPOLIS, (Grup de Recerca, Formació i Extensió Universitària sobre Benestar, Comunitat i Control Social) organitza el seminari obert sobre 'Control social i càstig: nous paradigmes en un món en crisi', el qual tindrà lloc entre el 18 d’abril i el 23 de maig, a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.
SEMINARI OBERT

Aquest seminari pretén analitzar quins paradigmes teòrics i quines formes pren avui el control social i la política penal de l’Estat.

 

Les diferents cinc sessions del seminari seran una primera aproximació a la temàtica que es planteja, amb la participació de professionals, investigadors/es i persones provinents de moviments socials antirepressius. Hi participarant: Elisabet Almeda, Jaume Asens, David Fernández, Alejandro Forero i Gerado Pisarello, persones, tote elles, referents en la temàtica i amb un conixement molt profund de les qüestions plantejades.

 

El seminari està obert a totes les persones que hi estiguin interessades. Cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic amb la fitxa que s’adjunta degudament omplerta a l'adreça copolis@gmail.com, abans del 18 d’abril.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web