ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL SOCIÒLEG LOUIS LEMKOV, NOMENAT DOCTOR HONORIS CAUSA PER LA JOSAI INTERNATIONAL UNIVERSITY DE JAPÓ

La Josai International University de Japó ha nomenat doctor 'honoris causa' al catedràtic del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona Louis Lemkow, per les seves "contribucions distingides en relació a la promoció de l'educació internacional i l'avanç de l'aprenentatge i la cultura".
EL SOCIÒLEG LOUIS LEMKOV, NOMENAT DOCTOR HONORIS CAUSA PER LA JOSAI INTERNATIONAL UNIVERSITY DE JAPÓ
@UAB

Lemkov acumula una àmplia formació en sociologia, biologia, geografia i ciències econòmiques que, sumada a la seva experiència com a docent, el converteix en un referent en l'àmbit mediambiental i la cooperació internacional.  

 

D'altra banda el catedràtic suec ha realitzat una àmplia tasca de recerca en diversos àmbits, publicant treballs en revistes de referència, i ha dirigit durant els últims sis anys l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la UAB. Lemkov ha estat també assesor de diversos organismes i administracions públiques, i ha participat destacadament en el camp de la cooperació i les relacions institucionals.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web