ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

QUADERN DE RECERCA 'DEL DRET A L'AUTODETERMINACIÓ AL DRET A DECIDIR'

Centre Unesco de Catalunya L'Unescocat vol contribuir a l’aportació de coneixement al servei de diferents institucions públiques i entitats de la societat civil, perquè aquest coneixement faciliti la presa de decisions i la definició d’iniciatives i programes més eficients i sostenibles. En aquesta línia, la col·lecció Quaderns de Recerca presenta els resultats de recerques portades a terme per Unescocat o per altres persones i institucions, que tenen per objecte d’estudi àmbits estretament vinculats al treball de la UNESCO i les Nacions Unides. Aquesta publicació (periòdica, bilingüe català-anglès i en format digital) pretén ser un instrument per aprofundir en la temàtica i per facilitar propostes d’acció.
QUADERN DE RECERCA 'DEL DRET A L'AUTODETERMINACIÓ AL DRET A DECIDIR'

El darrer Quadern de Recerca presentat, el quart, titulat 'Del dret a l'autodeterminació al dret a decidir', proposa fer una definició de les bases teòriques del dret a decidir, encara a la recerca d’una formulació jurídica explícita, totalment diferents de les del dret a l’autodeterminació.

 
L'autor del QR4, Jaume López Hernández, és Doctor en Ciència Política i de l'Administració (2002) i Màster en Teoria Política i Social (1996) per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Filosofia de les Ciències Socials per la London School of Economics and Political Science (1997) i Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (1993) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web