ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Descomptes en botigues i serveis

SERVEIS A MIDA
CONTASIMPLE
CONTASIMPLE
Tres mesos gratuïts de subscripció!

Dedica menys temps a la gestió i més temps a la teva empresa o entitat. Contasimple és l’única eina enfocada a usuaris sense coneixements de comptabilitat, permetent que informàtics, advocats, transportistes… politòlegs i sociòlegs puguin prendre les regnes del seu negoci. Amb Contasimple podràs crear pressupostos, albarans, factures, dur la comptabilitat, gestionar cobraments i pagaments, conèixer l’estat del teu negoci, consultar informes, presentar els teus impostos, etc.

Què és Contasimple?

Contasimple és una aplicació de facturació, comptabilitat i gestió d’impostos al núvol especialment enfocada per a autònoms i petites empreses. Aquesta eina ha estat dissenyada emfasitzant en tot moment la facilitat d’ús, la qual cosa la fa especialment apta per a usuaris sense coneixements previs en comptabilitat.

Les dades que els usuaris introdueixen a Contasimple s’emmagatzemen a la base de dades del programa, i el propi programa s’encarrega de crear-ne còpies de seguretat de manera regular, al mateix temps que de mantenir l’aplicació actualitzada a les noves normatives que dictamini l’Agència Tributària.

Per a l’ús de Contasimple els usuaris tan sols requereixen un navegador web i connexió a internet, fent cert el lema de “treballar quan vulguis i on vulguis”. Podeu fer una ullada  a un exemple a través d’aquest web.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web