ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Descomptes en botigues i serveis

COMUNICACIÓ
PARLEM TELECOM
PARLEM TELECOM
10% de descompte sobre les tarifes de la companyia

Parlem és el primer operador de telecomunicacions pensat i fet des de Catalunya, amb solucions més innovadores disponibles, una operadora virtual de telefonia mòbil que ofereix serveis per a empreses i autònoms sota els valors inspiradors de la innovació, la catalanitat i la proximitat. Ofereix tots els serveis d'una gran companyia de telecomunicacions; mòbil, ADSL, fibra, centraletes virtuals... per parlar i navegar lliurement amb el màxim compromís de proximitat i condicions úniques.


Gràcies al conveni signat amb el Colpis Parlem ofereix als col·legiats/des i els seus familiars en primer grau un descompte del 10% del PVP de les tarifes disponibles a la web segons les condicions que es publiquin a la web de Parlem. Aquest descompte s'aplicarà a totes les de tarifes de mòbils i serveis (ADSL I FTTH), no a l'escreix generat pels costos associats generats pel col·legiat/da.


Parlem ofereix també accés d'internet de banda ampla (ADSL o FTTH segons cobertura), solucions professionals de telefonia fixa i centraleta virtual que es cotitzaran per projecte.

Així mateix, Parlem oferirà als col·legiats/des un servei d'atenció personalitzat mitjançant una landing page i un agent comercial especialitzat.https://parlem.digital/politolegsisociolegs/

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web