Notícies

juliol 04, 2017
T’ACABES DE GRADUAR? COL·LEGIA’T ARA I TINDRÀS LA MATRÍCULA I LA PRIMERA QUOTA GRATUÏTES!

Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs t’oferim orientació i representació professional, tot vetllant pels interessos de la xarxa col·legial. També impartim formació continuada, de tercer cicle i a mida perquè creiem que els estudis no conclouen a la universitat.

També disposem d’un eficaç servei de borsa de treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als col·legiats i col·legiades. Només durant el primer semestre d’enguany s’han publicat 410 ofertes laborals.

Cada any organitzem tot un seguit d’activitats relacionades amb el nostre sector: debats postelectorals, visites subvencionades a les institucions europees a Brussel·les i sopars i activitats de networking. També et podem oferir presència als mitjans de comunicació, i podràs rebre informació setmanal de les darreres novetats del sector a la teva bústia de correu a través del nostre butlletí exclusiu per a col·legiats, l’Infocolpis. A més de tot això oferim serveis financers, de mutualitat col·legialdescomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

Pots seguir les nostres activitats a les xarxes socials: Facebook, Twitter i LinkedIn.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

COM COL·LEGIAR-SE

Share This