Notícies

setembre 03, 2015
TÈCNIQUES PER A L’ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL
Inscripcions fins al 13 d’octubre!

Els problemes generats per l’actual context socieconòmic requereixen de solucions i respostes que sovint tenen a veure amb noves formes de comunicació i cooperació entre els actors implicats. Diferents tipus de tècniques permeten investigar sobre noves tendències socials i formular projectes que contribueixin a nous sistemes d’innovació en els que els usuaris/ciutadans es converteixin en actors actius i no només en receptors.

El curs va destinat a personal directiu i tècnic que participi en la formulació i disseny de projectes d’acció social, personal investigador de centres de recerca i/o relacionats amb l’acció social que hagin d’analitzar noves necessitats i tendències socials i, en general, a qualsevol persona interessada en conèixer tècniques per al disseny de processos d’innovació social.

El curs anirà a càrrec de la sociòloga i consultora Emma Pivetta, i tindrà lloc els dimarts de 17h a 20h a la nostra seu (Roger de Llúria 155, entresòl 1a) entre els dies 20 d’octubre i 10 de novembre. La data límit per a què t’hi inscriguis és el proper 13 d’octubre de 2015.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This