Notícies

setembre 06, 2019
17a EDICIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D’INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
Sessió informativa al Colpis, el 17 de setembre

El Màster i la Diplomaturade Postgrau de Tècniques d’Investigació Social Aplicada [TISA] són una iniciativa conjunta de l’Institut d’Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònomade Barcelona, del Departament de Sociologia de la Universitatde Barcelona, i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Tant el Màster (2 anys) com el Postgrau (1 any) s’imparteixen en format on-line.

L’objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d’investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.

El TISA s’ofereix des de l’any 2003. El proper curs acadèmic 2019-20 iniciarem la seva 17a edició. El període de matriculació restarà obert fins el dia 15 d’octubre. 


Sessió informativa al Colpis

La sessió informativa presencial tindrà lloc el dimarts 17 de setembre a les 19h, a la seu del Colpis. Cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic master.tisa@uab.es

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This