col·legi

Borsa de treball

La borsa de treball del Col·legi és una eina amb la qual pretenem dinamitzar i vehicular el mercat laboral associat a la figura del/la sociòleg/oga i el/la politòleg/oga, posant en contacte les empreses, administracions públiques, entitats i institucions diverses amb els i les professionals especialitzats/des que cerquen per cobrir els seus llocs vacants.

A qui s’adreça?

Es tracta d’un servei gratuït ofert tant als nostres col·legiats i col·legiades com a les empreses i a entitats que ho necessitin.

Com funciona?

PER ALS I LES COL·LEGIATS/DES

Tot(e)s els i les nostres membres podeu consultar i inscriure-us a les ofertes laborals que us interessin a través de l’àrea pròpia de que disposeu en aquest apartat. Només caldrà que adjunteu un arxiu amb el vostre Currículum Vitae.

PER A LES EMPRESES

Si sou una empresa o entitat i busqueu personal qualificat, podeu enviar-nos la vostra oferta laboral mitjançant l’Àrea d’Empreses. Només cal que empleneu el formulari següent amb les característiques del lloc de treball ofert. El Col·legi es reserva el dret de validar totes les ofertes laborals que se’ns adrecin, així com fer a l’empresa sol·licitant les consultes prèvies que siguin necessàries abans de publicar l’oferta per tal de garantir un servei eficaç.

Borsa de treball

Oportunitats exclusives per a Col·legiats/des

Si encara no formes part del Col·legi i vols accedir a la nostra borsa de treball, col·legia’t amb nosaltres i gaudiràs d’aquest i de molts altres serveis.

Aquesta àrea està reservada als nostres col·legiats i col·legiades. Des d’aquest espai podeu consultar en línia totes les ofertes laborals vigents. Per accedir-hi, només cal que inseriu el vostre número de col·legiat/da i la vostra clau d’accés.

Àrea empreses

T’apropem els/les millors professionals

Si voleu adreçar la vostra oferta laboral al Col·legi empleneu el formulari següent. Un cop l’oferta estigui validada i publicada començareu a rebre els currículums dels nostres col·legiats i col·legiades. En el moment en què vulgueu desactivar la vostra oferta només cal que ens ho comuniqueu enviant un  correu electrònic a colpis@colpis.cat

Borsa de docents

Col·labora en activitats formatives

Si estàs interessat o interessada en col·laborar en activitats formatives del Col·legi, emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu

Coneix el nostre servei d’orientació laboral

Dins del servei d’ocupació del Col·legi, a més de la Borsa de Treball, el Colpis ofereix al seus membres el servei d’orientació laboral.

Es tracta d’un servei totalment gratuït per als col·legiats i col·legiades, que té com a objectiu acompanyar i orientar a la persona que el sol·licita en la seva recerca de feina, en processos de canvi professional o en la seva primera inserció al mercat de treball.

Així, i mitjançant l’omplenament de la sol·licitud prèvia que es pot trobar a l’àrea privada del web, des del Col·legi proporcionem l’orientació més ajustada a les necessitats de la persona col·legiada per a l’assoliment dels seus objectius professionals.

Share This