Agenda

Pròxims esdeveniments PRÒXIMS ESDEVENIMENTS
8 abril 2022 · 17:00h
Canal de Youtube del Colpis
ESTRENA DEL VÍDEO DEL COL·LOQUI AMB LA POLITÒLOGA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l'editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa. 
Entre les persones que van participar en aquest col·loqui s’hi troben l’Honorable Consellera d’Igualtat i Feminismes, la Dra. Tània Verge, i l’Honorable Consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, la Dra. Victòria Alsina.

La democràcia deliberativa, la representació i la participació democràtica van ser els temes principals sobre els quals vam conversar amb la Dra. Mansbridge, al fil de l’exposició que d’aquests ha fet en el seu darrer llibre.

21 gener 2022 · 09:00h
En línia
"ARA O MAI" JORNADA DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

El proper 21 de gener de 2022 se celebrarà el Dia Europeu de la Mediació. Aquest és un dels més importants esdeveniments de la mediació durant l'any. Amb motiu d'aquesta efemèride, la Societat Catalana de Conflictologia, la Universitat de Girona -a través de la Fundació UdG- i la Universitat Oberta de Catalunya -per mitjà dels Estudis de Dret i Ciència Política-, han organitzat aquesta jornada, amb la col·laboració del Colpis, entre d'altres entitats. La primera de les tres taules que tindran lloc al llarg de la jornada serà moderada per la nostra vicedegana i responsable de la Comissió de Mediació del Col·legi, la politòloga Sònia Pereda.

Share This