Serveis

Serveis financers

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya té subscrit un conveni de col·laboració amb el Banc de Sabadell el qual té per objectiu posar a disposició de les persones col·legiades tota una sèrie d’avantatges tant en el seu compte bancari com en el pagament de la quota col·legial, a través del Compte Expansió Plus Pro.

Mitjançant el Compte Expansió PRO, els i les membres del Col·legi veuran abonat el 10% de la seva quota col·legial, fins a un màxim de 50 euros, de manera directa i amb periodicitat anual. D’altra banda, gaudiran de 0 comissions, Així mateix, altres avantatges del Compte Expansió PRO són 0 comissions, targetes gratuïtes, retirada d’efectiu gratis en una àmplia xarxa de caixers, devolució de l’1% dels rebuts domiciliats de llum, gas, telèfon fix, mòbil i Internet; devolució de l’1% dels rebuts de col·legis, escoles bressol, universitats i ONGs i, també, devolució de l’1% sobre compres amb targeta de crèdit en comerços d’alimentació, entre altres.

Per a ampliar la informació us podeu adreçar a qualsevol oficina del grup Banc de Sabadell, trucar al 900 500 170 o bé o bé clicar sobre l’enllaç següent:

Share This