Notícies

febrer 15, 2018
1a JORNADA #Nacioxxicat
El 17 de febrer, a Badalona

#Nacioxxicat vol ser el relleu, en una nova etapa, de les Jornades de l’Opinió Catalana celebrades durant els anys noranta i principis dels dos mil. #Nacioxxicat pretén reflexionar sobre política i societat en el marc dels Països Catalans, i està adreçada a persones d’entitats i partits polítics de forma transversal per tal de buscar un espai de diàleg i reflexió compartida i intergeneracional.

La jornada inclou dos debats. El primer, titulat “La nova política des dels municipis”, vol debatre fins a quin punt la ciutadania s’ha apoderat per incidir en la política més pròxima, els ajuntaments, així com les conseqüències que té l’arribada de noves cares a la política municipal. Hi ha canvis? Quins canvis? Podem parlar de “nova política”?
El segon debat, titulat “Participació i mobilització. Del 15M a la República Catalana”, s’endinsarà en com la mobilització ciutadana ha marcat l’agenda política des de fa uns quants anys. Com incideixen aquestes mobilitzacions en la política institucional? Com cal valorar les diverses fórmules que s’han posat en marxa (entitats, CDR, manifestacions, aturades…)?

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This