Notícies

setembre 21, 2019
20% DE DESCOMPTE EN LA QUOTA COL·LEGIAL D’OCTUBRE PER A COL·LEGIATS/DES A L’ATUR
Data límit per a enviar la documentació: 30/09/2019

Tots aquells col·legiats i col·legiades que us trobeu actualment en situació d’atur teniu dret a un descompte del 20% en el rebut de la quota del Col·legi, que serà emès el pròxim 4 d’octubre de 2019. La data límit per a enviar-nos la documentació corresponent és el 30 de setembre.

 

Per a sol·licitar-ho només cal que ens feu arribar l’Informe de Situació Administrativa actualitzat, amb vigor en data del mes de juny, el qual us podreu descarregar fàcilment a l’apartat d’Informes de la pàgina web del Servei d’Ocupació de Catalunya.


Ens el podeu fer arribar per correu electrònic a colpis@colpis.cat o a secretaria@colpis.cat, o bé portar-lo en persona al Col·legi.

D’altra banda, a més del descompte per la situació d’atur, també tenen dret a un 20% de rebaixa en la quota aquells col·legiats i col·legiades amb discapacitat, que hagin estat víctimes de terrorisme o de violència de gènere. En aquests casos només caldrà que se’ns enviï la documentació corresponent (consultar-ho amb el personal del Colpis) una sola vegada.

Share This