Notícies

desembre 01, 2010
2a EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Aquest s’adreça a professionals d’entitats locals vinculades a la promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en aquest camp, donant prioritat a aquells tècnics/ques que es troben finançats pel SOC en el marc de la convocatòria d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

Amb aquesta acció formativa, que s’emmarca dins la Xarxa d’AODL i Desenvolupament Local, es pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per a implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.

La primera edició (curs 2009-2010) va aplegar un total de 27 alumnes provinents d’entitats locals d’arreu del país, i també uns altres 34 professionals tant de l’àmbit públic com privat que van cursar de manera independent els mòduls d’especialització.

 

A la web del Postgrau, es pot obtenir informació més completa relativa al contingut actualitzat del programa, el calendari, els horaris i el lloc de realització. A més, també trobareu les instruccions per tal de formalitzar la preinscripció.

 

El termini de preinscripció finalitza el proper 10 de desembre.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This