Notícies

maig 01, 2021
3a SESSIÓ DELS I DIÀLEGS FEMINISTES ENTRE ARGENTINA, BRASIL I CATALUNYA
Dilluns 3 de maig, a les 17h

El proper dilluns 3 de maig tindrà lloc la tercera i última sessió dels I Diàlegs Feministes entre Argentina, Brasil i Catalunya organitzats conjuntament amb el Centre d’Estudis sobre Democratització i Drets Humans (CEDEHU) CEDEHU UNSAM Argentina, el Grup de Treball (GT) ‘Luchas antipatriarcales, familias, géneros, diversidades y ciudadanía’ del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i la Comissió de Gènere del Colpis. 

 

La sessió estarà dedicada als moviments socials i les lluites feministes en aquests països amb ponents d’excepció a banda i banda de l’Atlàntic. Comptarem amb Graciela Di Marco, Doctora Honoris Causa per la Universitat Nacional de Misiones (Argentina) i directora del Centre d’Estudis sobre Democratització i Drets Humans a la Universitat de San Martin (CEDEHU-UNSAM), Argentina; Montse Pineda, Coordinadora d’Incidència Política de Creación Positiva i Vicepresidenta Segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) i María Teresa Bosio, presidenta de Católicas por el Derecho a Decidir i docent a la Universitat de Córdoba (Argentina). 

 

La trobada es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Colpis, Colpis Catalunya, a partir de les 17h de la tarda (hora catalana). En aquest canal estan ja disponibles els vídeos de les sessions anteriors. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

ANAR AL CANAL DE YOUTUBE

FITXER ADJUNT

CARTELL SESSIÓ 03.05.21

Share This