Notícies

març 22, 2011
ACOLLIM LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘DE TONY BLAIR A ZAPATERO’, DE TONI CRUANYES
Presenta Martí Anglada

L’àmplia experiència professional del periodista Toni Cruanyes a la Gran Bretanya -ex corresponsal a Londres i redactor de la BBC-,  ha donat com a fruit aquest assaig ‘De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l’esquerra europea’, on el reporter català ens submergeix en les interioritats de la vida política britànica alhora que analitza el decliu de l’esquerra arreu d’Europa en els darrers anys.

 

L’autor posseeix una àmplia trajectòria en la informació internacional, cobrint les guerres de l’Afganistan i l’Iraq i havent treballat com a corresponsal a Washington, Cuba, Argentina i Líban, entre altres càrrecs desenvolupats.

 

Durant la presentació del llibre comptarem amb la presència del seu autor i del també periodista, i corresponsal a Brussel·les i Berlín, Martí Anglada.

 

La presentació tindrà lloc el dimarts 22 de març, a les 19 hores, al Col·legi (c/ Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a). L’entrada és lliure però cal confirmar l’assistència al correu electrònic activitats@colpis.cat o bé al telèfon 93 241 41 22.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

INVITACIÓ

Share This