Agenda

INAUGURACIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

DATA
21 desembre 2009 · 18
LLOC
Sala de Premsa del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (carrer Sepúlveda, 148-150 de Barcelona)

L’acte d’inauguració de la primera edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local tindrà lloc el proper 21 de desembre, a les 18 hores, a la Sala de Premsa del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (carrer Sepúlveda, 148-150 de Barcelona).

Hi ha prevista l'assistència de representants del Departament de Treball, el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr.Germà Bel (Catedràtic d'Economia a la Universitat de Barcelona).

L'acte està obert a qualsevol persona interessada. Cal confirmar l'assistència a activitats@colpis.cat o al telèfon 932 414 122.

 

MÉS DE 70 SOL·LICITUDS PER A INSCRIURE'S A LA PRIMERA EDICIÓ DEL POSTGRAU

El passat 4 de desembre va finalitzar el període de preinscripció i, en total, es van rebre més de 70 sol·licituds per accedir a una de les places del Postgrau, que en aquesta primera edició ascendeixen a 25. Entre les persones que han fet la preinscripció s'hi troben principalment AODLs, personal tècnic de les àrees de promoció econòmica i desenvolupament local d'ajuntaments, consells comarcals, organismes públics d'àmbit provincial i autonòmic, així com  professionals d'organitzacions sindicals i patronals, empreses consultores i entitats del tercer sector.

El termini màxim per formalitzar la matrícula finalitza el proper 17 de desembre.

Assistència

L'acte està obert a qualsevol persona interessada. Cal confirmar l'assistència a activitats@colpis.cat o al telèfon 932 414 122.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This