Agenda

PRESENTACIÓ REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT: DRETS HUMANS AL MEDITERRANI

DATA
21 octubre 2008 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
El Col·legi, juntament amb la Fundació CIDOB, presentarà el darrer número de la nostra revista Àmbits de Política i Societat, sobre Drets Humans al Mediterrani, amb la presència d'alguns dels seus articulistes.

El darrer número de l’Àmbits de Política i Societat va tractar sobre Democràcia i Drets Humans al Mediterrani. Ara us convidem a la presentació d’aquest monogràfic, amb la presència dels seus coordinadors i dos dels seus articulistes.  

Eduard Soler (coordinador del programa Mediterrània i Orient Mitjà de la Fundació CIDOB), Helena Oliván (responsable de Món Associatiu i Relacions Institucionals de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humnas), Lurdes Vidal (responsable de Món Àrab i Islàmic de l’Institut Europeu de la Mediterrània) i Massimo di Ricco (investigador a la Universitat Rovira i Virgili), seran els ponents a una taula que plantejarà la següent pregunta: quins elements fan que els avenços en matèria de promoció democràtica i Drets Humans siguin tan lents a la Mediterrània?. Posteriorment tindrà lloc un debat amb la intervenció del públic. 

Us hi esperem el proper dijous 23 d’octubre, a les 19 hores, a la seu del Col·legi (c/Roger de Llúria, 155-157. Entresòl 1a. Barcelona). Aquesta activitat és gratuïta però les places són limitades. Cal confirmar assistència trucant al 93 241 41 22 o bé mitjançant correu electrònic a colpis@colpis.cat.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This