Agenda

EL COL·LEGI, AL II SALÓ DEL TREBALL

DATA
13 novembre 2008 · De 10 a19
LLOC
LA FARGA. c/ Barcelona, 2. L'hospitalet de Llobregat
El Col·legi va ser present al II Saló del Treball, organitzat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que va tenir lloc al recinte firal de La Farga de l'Hospitalet del 13 al 15 de novembre.

Els dies 13, 14 i 15 de novembre va tenir lloc el II Saló del Treball, al recinte firal de La Farga de L´Hospitalet de Llobregat. Durant aquests dies un nombre significatiu d´empreses, centres de formació, universitats, i entitats, entre elles el Col·legi, vam ser-hi presents per a oferir a totes les persones visitants ofertes de feina i un millor coneixement de les empreses, sectors formatius, mostres d´oficis i professions.

Va ser un espai de trobada entre institucions, empreses, persones treballadores i altres col·lectius que integren el món del treball, organitzat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme autònom de la Generalitat de Catalunya adscrit al Departament de Treball.

Es tracta d´un saló dedicat a les ocupacions, els oficis, les possibilitats, les eines i els recursos per trobar feina; un espai per donar a conèixer els programes i els serveis de les administracions, l´oferta formativa per a les persones treballadores en situació d´atur o en actiu i la labor de la intermediació i l´orientació
.

El Col·legi va oferir informació tant sobre la tasca que desenvolupa per al col·lectiu de sociòlegs/logues i politòlegs/logues com sobre els cursos de formació ocupacional per a persones en situació d'atur que impartirà pròximament: Tècnic/a en consum i Agent de desenvolupament turístic.

Assistència

Entrada lliure
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This