Agenda

JORNADA: "FEM XARXA: JORNADA SOBRE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL A CATALUNYA-BARCELONA"

DATA
22 setembre 2010 · 9:30
LLOC
Auditori de l’Àgora Jordi Rubió i Balaguer (Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra). C/ Trias i Fargas 25-27 de Barcelona.

El proper dimecres 22 de setembre se celebrarà la jornada “Fem Xarxa: jornada sobre desenvolupament econòmic local a Catalunya” a l’Auditori de l’Àgora Jordi Rubió i Balaguer (Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra) ubicat al C/ Trias i Fargas 25-27 de Barcelona.

La jornada té com a objectiu presentar la Xarxa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local que està impulsant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), donant a conèixer les actuacions i productes que s’estan duent i que es duran a terme en el marc d’aquesta Xarxa.

En aquest sentit, també es realitzarà la cloenda de la I edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local, organitzat pel SOC conjuntament amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i la Universitat Autònoma de Barcelona, que és un dels primers productes de la Xarxa que s’han desplegat al llarg d’aquest any 2010.

 

Ponència del catedràtic Antonio Vázquez Barquero
Volem ressaltar la presència en aquest acte, entre d’altres experts, del catedràtic de la Universitat Autònoma de Madrid, Antonio Vàzquez Barquero, que realitzarà una ponència sobre desenvolupament endogen i globalització. Posteriorment també es realitzarà una taula rodona sota el títol “Xarxes de cooperació territorial en el marc d’iniciatives de desenvolupament econòmic local”.

Tenim l’honor de comptar també amb la presència de la consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna, en l’acte de cloenda.

Aquí trobareu el programa de la jornada així com la butlleta d’inscripció. Per tal de realitzar la inscripció, caldrà que envieu la butlleta al correu activitats@colpis.cat Posteriorment rebreu un correu confirmant la vostra inscripció.

 

PROGRAMA

Assistència

És necessari emplenar la butlleta d'inscripció adjunta i enviar-la a activitats@colpis.cat
Share This