Agenda

JORNADA 'ÈTICA I SOCIETAT'

DATA
27 gener 2011 · 18.30
LLOC
Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Barcelona

L'Associació Amics de la UAB organitza, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, la Jornada 'Ètica i Societat'.

El proper 27 de gener tindrà lloc la jornada 'Ètica i societat', organitzada per l'Associació Amics de la UAB, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La presentació de l'acte anirà a càrrec del president de l'Associació d'Amics de la UAB, Antonio Franco, i la moderació la realitzarà Manuel Parés i Maicas, catedràtic emèrit de Ciències de la Comunicació de la UAB.

A més, hi assistiran diversos ponents que analitzaran les implicacions entre l'ètica i diverses facetes de la vida pública com ara la política, l'economia o la comunicació.

La jornada tindrà lloc a les 18.30h, a la sala d'actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Per assistir a aquesta jornada cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a amics@uab.cat o trucant al 93 581 1490.

Assistència

Per assistir a aquesta jornada cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a amics@uab.cat o trucant al 93 581 1490.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This