Agenda

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'DE TONY BLAIR A ZAPATERO', DE TONI CRUANYES

DATA
22 març 2011 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/ Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a).

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya acollirà,amb Angle Editorial, la presentació del llibre 'De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l'esquerra europea', escrit pel periodista Toni Cruanyes, cap de la secció d'Internacional de TV3.

L'àmplia experiència professional del periodista Toni Cruanyes a la Gran Bretanya -ex corresponsal a Londres i redactor de la BBC-,  ha donat com a fruit aquest assaig 'De TonY Blair a Zapatero. Una autòpsia de l'esquerra europea', on el reporter català ens submergeix en les interioritats de la vida política britànica alhora que analitza el decliu de l'esquerra arreu d'Europa en els darrers anys.

L'autor posseeix una dilatada trajectòria en la informació internacional, cobrint les guerres de l'Afganistan i l'Iraq i havent treballat com a corresponsal a Washington, Cuba, Argentina i Líban, entre altres càrrecs desenvolupats.

Durant la presentació del llibre comptarem amb la presència del seu autor i del també periodista, i corresponsal a Brussel·les i Berlín, Martí Anglada.

Assistència

L'entrada és lliure però cal confirmar l'assistència al correu electrònic activitats@colpis.cat o bé al telèfon 93 241 41 22.
AFEGEIX AL CALENDARI
INVITACIÓ
Share This