Agenda

TAULA RODONA: 'L'OFICI D'EMPRENDRE: UN APRENENTATGE CONTINU'

DATA
24 maig 2012 · 18.30
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

L'emprenedoria sona amb força dins la carrera professional de molts politòlegs i sociòlegs. Sabem però quins reptes es plantegen als emprenedors avui? Quins consells podem donar a aquells qui volen ser emprenedors demà? En parlem amb tres experts alhora que compartirem experiències, inquietuds, dubtes, reptes i altres qüestions el proper dijous 24 de maig, a les 18.30 hores, al Col·legi. Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de la Xarxa de Professionals del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

A la taula, comptarem amb:

Guernica Facundo. Politòloga i emprenedora. Co-fundadora de Complementum Consultoria S.L. Autora del llibre ‘El libro rojo de las mujeres emprendedoras’.
Maravillas Rojo. Ex presidenta de Barcelona Activa (1995-2007) i ex Secretaria General de Empleo (2008-2010). Actualment treballa en emprenedoria social.
Albert Torruella. Tècnic Creació i Consolidació d'empreses a Promoció Econòmica de Sabadell S.L. i professor associat de Direcció Estratègica de l’Empresa a la Universitat de Barcelona. Autor del llibre ‘Escola d’emprenedors’.
 
Durant la sessió parlarem sobre els reptes, dificultats, necessitats, inquietuds, etc., que implica ser emprenedor/a avui dia, tant si s’és novell com si s’és consolidat. Parlarem també sobre l’emprenedoria social i sobre l’emprenedoria en femení. A més, Guernica Facundo i Albert Torruella presentaran els seus respectius llibres ‘El libro rojo de las mujeres emprendedoras’ i  ‘Escola d’emprenedors’.

L’acte està pensat per a emprenedors/es, per a aquells que s’estan plantejant emprendre i per aquelles persones involucrades en el procés de crear una empresa. Serà un espai on debatre sobre l’emprenedoria i també on entrar en contacte amb altres persones col·legiades i amb interessos comuns.

Un cop finalitzada la taula oferirem un pica pica per a acompanyar una oportunitat de networking.

Assistència

És necessari confirmar l'assistència a través del correu electrònic activitats@colpis.cat o bé trucant per telèfon al 93 241 41 22.
AFEGEIX AL CALENDARI
MÉS INFORMACIÓ
Share This