Agenda

2a SESSIÓ INFORMATIVA DEL MÀSTER/POSTGRAU TISA

DATA
13 setembre 2012 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Dijous dia 13 de setembre tindrà lloc la primera sessió informativa del Màster/Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA). Aquest és una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS).

L'objectiu del TISA és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials, en particular, en l'àmbit de la Sociologia i de la Ciència Política, amb una orientació aplicada i de professionalització.

El període de pre-inscripció s'inicia el 9 de juliol, fins el 28 de setembre. La matriculació és de l'1 al 26 d'octubre de 2012. Hi haurà dues sessions informatives. La primera d'elles el proper 26 de juny, i la segona el dia 13 de setembre, ambdues al Col·legi. L'inici de les classes tindrà lloc el dia 2 de novembre.

MÉS INFORMACIÓ

Assistència

És necessari confirmar l'assistència a través del següent correu electrònic: vanessa.maxe@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This