Agenda

TAULA D'ITINERARIS PROFESSIONALS

DATA
26 novembre 2012 · 18
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El dilluns 26 de novembre el Col·legi acollirà la segona taula d'itineraris professionals organitzada aquest any, una activitat corresponent a la línia de “Reforç de l’ocupabilitat i la professionalització dels col·legiats i col·legiades”, inclosa al nostre Pla Estratègic 2011-2015. Amb ella volem aprofundir en els diversos itineraris professionals que actualment desenvolupen sociòlegs i politòlegs de la ma d'experts i expertes, qui compartiran amb vosaltres la seva experiència i recursos. Aquesta és una activitat exclusiva per als col·legiats i col·legiades.

Aquests són els itineraris que us proposem per a aquesta nova taula:

· Noves tecnologies. A càrrec de Georgina Dalmau, sociòloga i consultora a Milimètric Màrketing @GeorginaDalmau @Milimetricmkt

· Participació ciutadana. A càrrec de Jordi Pacheco, politòleg i expert en participació ciutadana. @JordiPachecoiCa

· Màrketing polític. A càrrec d'Antoni Biarnés, politòleg i soci director de l'Institut Àgora. @antoni_biarnes

En la primera taula, organitzada el passat mes de febrer, vam tractar els itineraris de consultoria i emprenedoria, la gestió de projectes internacionals, el tercer sector i la recerca aplicada.

Aquesta sessió tindrà lloc el dia 26 de novembre, de 18 a 20 hores, al Col·legi. Es tracta d'una activitat exclusiva per a les persones col·legiades.

Assistència

L'accés és gratuït però les places són limitades. La llista d'assistents es tancarà quan s'assoleixi la xifra de 30 persones. És necessari confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a colpis@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This