Agenda

DEBAT: ELECCIONS ISRAEL 2013: RADICALITZACIÓ O MODERACIÓ?

DATA
29 gener 2013 · 18
LLOC
Sala Maragall de la Fundació CIDOB. (C/ Elisabets, 12. Barcelona)

Les eleccions israelianes del 22 de gener determinaran la continuïtat de Benjamin Netanyahu al capdavant del govern, el grau de radicalització o flexibilització de la política israeliana envers al conflicte amb els palestins i si és possible un gir en les polítiques econòmiques i de cohesió social.

Per analitzar els resultats i les implicacions d’aquestes eleccions el CIDOB i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitzen un diàleg entre Pere Vilanova, catedràtic de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat de Barcelona i Eduard Soler i Lecha, investigador principal de l’àrea Mediterrània i Orient Mitjà de CIDOB. En Pere Vilanova analitzarà el sistema polític israelià i les seves repercussions electorals. L’Eduard Soler abordarà l’impacte dels resultats sobre l’estabilitat política del país, el conflicte àrab-israelià i l’estabilitat regional. Els dos experts debatran amb el públic sobre el significat d’aquests resultats i sobre els escenaris que s’obren a partir d’ara.

Aquest debat tindrà lloc el dimarts 29 de gener, a les 18h, a la Sala Maragall de la Fundació  CIDOB. (C/ Elisabets, 12. Barcelona)

Podreu seguir aquesta sessió a través del Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb el hashtag #EleccionsIsrael.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Assistència

Cal confirmar l'assistència escrivint un correu electrònic a activitats@cidob.org o bé trucant al 93 302 64 95.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This