Agenda

PRESENTACIÓ DEL MÀSTER EN ASSESSORAMENT D'IMATGE I CONSULTORIA POLÍTICA

DATA
26 setembre 2013 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El proper dijous 26 de setembre el Col·legi acollirà la presentació del Màster en Assessorament d'Imatge i Consultoria Política, organitzat per la Universidad Camilo José Cela de Madrid.

El proper mes d'octubre la Universitat Camilo José Cela donarà inici a aquest nou màster que pretén oferir una formació integral, global i especialitzada des de les ciències de la comunicació que doni resposta a les actuals demandes de l'activitat política. El Màster es realitza en dues modalitats: presencial i on line (MAICOP Executive).

El claustre de professors i col·laboradors del Màster està format per docents d'universitats de tot el món, consultors i portaveus de campanya de diverses nacionalitats, assessors d'estratègia i consultoria política i un nodrit grup d'expresidents i excàrrecs públics amb experiència acreditada en nombroses campanyes polítiques.

Presentació al Col·legi, el 26/9

El dijous 26 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc al Col·legi la presentació d'aquest Màster de la mà de Julio César Herrero, degà de la Facultat de Comunicació de la Universidad Camilo José Cela i de Jorge Santiago Barnés, director del Màster.

Presentarà l'acte el col·legiat Antoni Biarnés, politòleg, soci director de l'Institut Àgora i professor d'aquest màster.

Assistència

Per a assistir a aquest sessió cal inscriure's a través del correu electrònic colpis@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This