Agenda

FI DEL TERMINI D'INSCRIPCIÓ AL CURS CURS: INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA R: PROGRAMARI LLIURE PER AL TRACTAMENT DE DADES ESTADÍSTIQUES

DATA
11 octubre 2013 · 15
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Divendres 11 d'octubre finalitza el termini per a inscriure's al curs Introducció al programa R: programari lliure per al tractament de dades estadístiques. Aquest tindrà lloc del 18 d'octubre al 15 de novembre.

Aquest trimestre oferim de nou el curs Introducció al Programa R: programari lliure per al tractament de dades estadístiques, que té per a objectiu proporcionar els coneixements bàsics perquè els futurs usuaris d'R puguin continuar amb el seu aprenentatge i utilització de forma totalment autònoma.

El programa R és un programari lliure (de distribució gratuïta) de càlcul estadístic, tractament de dades i desenvolupament gràfic que s’executa en una àmplia varietat de plataformes: UNIX, Windows i MacOS. A diferència d’altres programes com l’SPSS o l’SPAD, aquest permet tractar i analitzar dades estadístiques de manera flexible a través d’un llenguatge de programació senzill (anomenat S) que inclou condicions, bucles i funcions definides per l’usuari.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This