Agenda

FI DEL TERMINI D'INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA 'GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS'

DATA
17 octubre 2013 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El dijous 17 d'octubre finalitza el termini d'inscripció al programa formatiu 'Gestió de Projectes Europeus', les classes del qual tindran lloc del 24 d'octubre al 19 de desembre.

Encetem l'onzena edició d'aquest curs que té per objectiu conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

La Unió Europea és una impulsora activa de diferents tipus d'iniciatives locals a les quals dota de finançament, sempre amb una estratègia compartida amb altres socis de diferents estats membres. Tanmateix, la preparació i participació en projectes d’aquestes característiques requereixen d’una metodologia de treball exhaustiva i complexa per tal d’obtenir resultats òptims que revertiran en el benestar dels ciutadans.

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya amb el suport de l'Oficina a Barcelona del Parlament Europeu, la Representació a Barcelona de la Comissió Europea i la Secreteria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, presenta aquest programa formatiu amb l’objectiu de capacitar professionals que participin o vulguin participar en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea, ja sigui a través d’institucions públiques o privades.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This