Agenda

Jornada intercol·legial: La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials

DATA
22 octubre 2013 · 16
LLOC
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya organitzen la jornada 'La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials: els àmbits de l'habitatge, els espais urbans i la convivència intercultural'.

L’objectiu de la jornada és abordar el paper de la mediació i la resolució alternativa d’alguns dels conflictes derivats i/o accentuats per l’actual crisi socioeconòmica. Els problemes de pagament dels préstecs hipotecaris, els produïts entre els actors que es relacionen en comunitats interculturals, o les situacions que dificulten la convivència en espais públics, són àmbits en els que s’estan donant processos de resolució alternativa de conflictes, que plantegen sortides favorables per a les diferents parts implicades.

La jornada tindrà lloc el dimarts 22 d'octubre a les 16h al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (C/ Rocafort, 129, Barcelona).

PROGRAMA

Assistència

Es tracta d'una activitat exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades dels col·legis organitzadors de la jornada. Per a inscriure's cal enviar un correu electrònic a activitats@colpis.cat indicant: nom i cognoms, telèfon de contacte i Col·legi del qual n'és membre.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This