Agenda

FI DEL TERMINI D'INSCRIPCIÓ AL TALLER: COM FER PRESENTACIONS AMB PREZI

DATA
15 novembre 2013 · 15
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El divendres 15 de novembre finalitzarà el termini d'inscripció al Taller: Com fer presentacions amb Prezi, el qual tindrà lloc del 22 al 29 de novembre.

Prezi és una eina de suport audiovisual que per la seva arquitectura totalment diferent i original i pel seu dinamisme s’ha convertit en l’eina de moda a l’hora de completar les presentacions o classes.

Algunes de les característiques més destacades d'aquesta aplicació és que la creació de presentacions és on line i d'accés gratuït, i  permet treballar col·laborativament amb altres persones que també vulguin participar en la creació de la presentació.

L'objectiu general d'aquest taller que oferim per primer cop al Col·legi és dissenyar una presentació amb Prezi a través del desenvolupament de les eines més importants de les que disposa.

BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This