Agenda

TAULA D'ITINERARI PROFESSIONAL: CLAUS PER CONÈIXER EL SECTOR DE LA INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA

DATA
26 març 2014 · 18.00h
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Conèixer els àmbits d’activitat del sector i els perfils professionals que treballen en el camp de la intervenció comunitària, ens pot facilitar l’entrada i el desenvolupament professional en aquest.

L’activitat principal d’aquest sector és el desenvolupament de processos que impulsin la promoció de les diferents comunitats i afavoreixin la resolució de problemes socials esdevinguts en determinats contextos. Tot i tractar-se d'un camp multidisciplinar, sociòlegs i politòlegs tenen un pes important en els equips de treball d’entitats i empreses que generen aquest tipus d’activitats.

La taula d’itineraris que proposem abordarà les tendències del sector, la descripció dels perfils professionals més destacats i l’anàlisi de les competències requerides. Les persones que ens acompanyaran partiran de la seva pròpia experiència i trajectòria, i ens facilitaran informació útil per aproximar-nos a aquest sector des de la perspectiva de les nostres professions.

En primer lloc, comptarem amb la participació de Judith Hernández, sociòloga i actualment coordinadora de programes de la Fundació Pere Tarrés. Amb més de 10 anys d’experiència, treballa per a diferents serveis de convivència i intervenció social, a més de formar a tècnics de desenvolupament comunitari.

Per altra banda també hi participarà Marta Martorell, politòloga i directora de Civis. Les activitats més importants que porta a terme estan relacionades amb els suport i col·laboració als agents implicats en el desenvolupament de la democràcia participativa i la nova cultura de la governança. D'altra banda, forma part de l’equip d’Euro-Mediterranean Youth Meeting, espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú: conèixer les problemàtiques i necessitats dels i les joves a la regió Euromediterrània.

La taula tindrà lloc el proper 26 de març de 18.00 a 19.00 hores, i està adreçada exclusivament a persones col·legiades.

Assistència

Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònica a activitats@colpis.cat.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This