Agenda

SUPERILLES, UNA ESTRATÈGIA PER REGENERAR BARCELONA

DATA
25 març 2014 · 18:30h
LLOC
Sala de Plens del Districte de les Corts

L'acte comptarà amb la intervenció de Salvador Rueda, director de l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona, i Francesc Magrinyà, professor d’urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre de Recreant Cruïlles. Moderarà la taula Idoia Arauzo, directora d’Eco-union.

Aquest acte s’emmarca en el programa de noves superilles pilot que l’Ajuntament impulsarà a diferents barris de Barcelona. Es tracta d’un programa de caràcter transversal: començant per la mobilitat més sostenible i la revitalització de l’espai públic, incideix també en la millora de la cohesió social i en àmbits com el verd urbà, l’energia o l’aigua.

El projecte més avançat és el del barri de la Maternitat i Sant Ramon a les Corts. La iniciativa és de caràcter obert i es promourà la participació dels veïns i de tots els col·lectius interessats.
 
Donada la seva alineació amb els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, representa una gran oportunitat per convertir-lo en un projecte emblemàtic amb la col·laboració de la xarxa de signants. La taula rodona enceta el procés, que vindrà seguit d'alguns tallers participatius.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This