Agenda

"DEMOCRÀCIA I PODER JUDICIAL: EL PAPER DELS JUTGES"

DATA
30 abril 2014 · 18h
LLOC
Campus Ciutadella de la UPF

Els debats UPF Món són un cicle de conferències i debats que ens proposen una reflexió col·lectiva i multidisciplinària sobre els grans canvis socials, polítics i econòmics del nostre temps, en un món globalitzat i acceleradament canviant amb l'objectiu de fer sorgir noves idees i nous lideratges en un marc de participació conjunta de la societat i la universitat catalanes en el debat internacional.

El proper dimecres 30 d'abril a les 18h, a l'Auditori del campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona), se celebrarà aquesta taula rodona.

La xerrada inicial anirà a càrrec de Núria Blasi Moré, empresària i presidenta del Consell Social de la UPF, i comptarà amb les ponències de Javier Gómez Bermúdez, magistrat i expresident de la Sala Penal de l'Audiència Nacional; Mercè Caso Señal, magistrada i degana dels Jutjats de Barcelona, i Josep Maria Vilajosana, degà de la Facultat de Dret de la UB.

La moderadora del debat serà la periodista d'EL PAÍS Milagros Pérez Oliva, també membre del Consell Social de la UPF, i la cloenda anirà a càrrec del rector de la UPF Jaume Casals Pons.

Assistència

Gratuïta, cal registrar-se a http://www.upf.edu/debatsupfmon/index.html#.U1pOQKIiwSR
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This