Agenda

BALANÇ DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU 2014

DATA
4 juny 2014 · 17:30h
LLOC
Seu de les Institucions Europees a Barcelona

El Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza, conjuntament amb el CIDOB, l’ICPS i l’Oficina d’informació del Parlament Europeu a Barcelona, un debat postelectoral per tal de reflexionar amb experts en assumptes europeus sobre els resultats de les eleccions del 25 de maig.

l debat començarà amb la presentació per part de Maite Calvo, cap de l’Oficina d’informació del Parlament Europeu a Barcelona, i Jordi Bacaria, director del CIDOB.

La primera taula rodona serà sobre els resultats de les eleccions tant a nivell europeu com estatal, i tindrà com a participants Cesáreo Rodríguez-Aguilera de Prat, catedràtic de Ciència Política a la UB, i Martí Anglada, excorresponsal de TV3 a Alemanya, i serà moderat per Joan Marcet, director de l’ICPS.

La segona taula rodona, moderada per la degana del COLPIS Anna Parés, analitzarà els efectes per a la futura governança de la UE amb el politòleg Albert Aixalà, la doctora en Ciència Política per la UAB Gemma Ubasart i la investigadora principal en temes europeus del CIDOB Elina Viilup.

El debat tindrà lloc el dia 4 de juny de 2014 a la seu de les Institucions Europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90, 1r pis).

Assistència

Aforament complet
Share This