Agenda

TERMINI INSCRIPCIONS: DESENVOLUPAMENT D'HABILITATS PROFESSIONALS

DATA
18 abril 2016 · 23:59h
LLOC
Col·legi de Poltiòlegs i Sociòlegs

L’eficàcia i l’èxit en les nostres carreres professionals depenen fonamentalment d’una formació adequada com a especialista en les matèries del propi ofici, però cada cop més també requereixen desenvolupar determinades competències horitzontals, comunes en diferents professions.

En aquest sentit, el curs presenta diverses d’aquestes competències essencials, i ho fa exposant tant la teoria bàsica sobre cadascuna com també posant-les en pràctica. Algunes d'aquestes competències serien, per exemple, l'art de parlar en públic, la gestió del temps, la solució de problemes o el lideratge.

L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer els fonaments i les tècniques per desenvolupar i treure més rendiment de les habilitats professionals que s’hi treballaran, de manera que els participants siguin capaços d’aplicar els ensenyaments i les orientacions que hi rebran i així guanyar efectivitat personal.

El curs anirà a càrrec d'Antoni Biarnés, llicenciat en polítiques i sociologia, dret i màster en gestió pública. S'impartirà els dies 18 d'abril, 2 de maig i 9 de maig de 2015 els dilluns de 16h a 20h a la seu del Col·legi (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a, Barcelona)

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This