Agenda

TERMINI D'INSCRIPCIONS: INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

DATA
21 abril 2016 · 23:59h
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs

Aquest curs pretén generar un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències en relació als processos de desenvolupament local i a les estratègies que en el context actual poden facilitar la dinamització econòmica dels territoris i la generació d’ocupació.

L’objectiu general és plantejar noves estratègies de desenvolupament local que permetin millorar la competitivitat dels territoris, a través de la dinamització econòmica dels municipis i la consolidació d’activitats productives que generin ocupació.

Aquesta formació de caràcter transversal està adreçada tant a aquelles persones que volen iniciar-se professionalment en el camp del desenvolupament local, i necessiten tenir una visió àmplia i aplicada dels elements que intervenen, com a altres professionals que, tot i tenir experiència i coneixements, han d’adquirir orientacions per a la millora dels processos que lideren o en els que participen.

Els docents d'aquest curs seran Santiago Eizaguirre (professor del Dept. Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Mètode en Ciències Socials de la UB), Mateo Hernando (responsable de Programes de Desenvolupament Local del Servei d’Ocupació de Catalunya), Eduard Jiménez (director a Innovación y Consultoria en Políticas Públicas S.L), Eduard Barcons (gerent de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà), Carles Ramió (catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la UPF) i Francisco Ramos (assessor de l’Àrea de Desenvolupament Local de la Diputació de Barcelona).

El curs tindrà lloc entre els dies 26 d'abril i 28 de juny, en horari de dimarts de 16h a 20h. Us hi podeu inscriure fins al dia 21 d'abril.

http://www.colpis.cat/formacio/fitxa/247

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This