Agenda

XERRADA 'LES INNOVACIONS EN LA LLEI DEL PROCEDIMENT COMÚ DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES'

DATA
15 desembre 2016 · 18:00
LLOC
Seu del COLPIS c/ Roger de Llúria 155, entresòl 1a.

La xerrada tindrà lloc el dijous 15 de desembre a les 18h a la seu del Col·legi, a Barcelona (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). Anirà a càrrec del nostre col·legiat Siòn Alique, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i Dret, i tècnic en dret europeu.

 

El passat dia 2 d´octubre va entrar en vigor la nova Llei bàsica del Procediment Comú de les Administracions Públiques, per la qual cosa considerem d'interès introduir-vos en una xerrada el marc legislatiu d'aquesta nova llei (39/2015), que afecta el nostre dia a dia, oferint-vos uns coneixements fonamentals de les innovacions que aporta en el ben entès que deroga íntegrament la llei anterior, la 30/1992.
Així doncs, l'exposició va destinada especialment a aquells col·legiats i estudiants dels àmbits de les Ciències Polítiques i jurídiques, als treballadors de l'administració pública en tant que principals implicats en els processos i resolució d'actes administratius en conformitat amb la nova regulació, com també a qualsevol persona interessada en profunditzar en l'àmbit del dret administratiu.

Assistència lliure i gratuïta. Cal confirmar-la prèviament a colpis@colpis.cat.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This